شــــــفالند

تولید کنند مرغوب ترین عسل خاورمیانه

اطلاعات

درباره عسل چه میدانید ؟!

در طول تاریخچه عسل به عنوان یک غذا، کاربردهای اصلی عسل در پخت و پز، پخت، دسرها، به عنوان پخش کننده روی نان، به عنوان افزودنی به نوشیدنی های مختلف مانند چای و به عنوان شیرین کننده در برخی از نوشیدنی های تجاری بوده است. عسل به دلیل چگالی انرژی، غذای مهمی برای تقریباً تمام فرهنگ های شکارچی-گردآورنده در آب و هوای گرم است، به طوری که مردم هادزا عسل را به عنوان غذای مورد علاقه خود رتبه بندی می کنند.

ما کی هستیم ؟

درباره ما

شرکت ما در سال 2001 تاسیس شد. عسل ما 100٪ طبیعی است. ما عسل را مستقیماً از کندو، گرم نشده، فرآوری نشده، پاستوریزه نشده برای شما می آوریم. ما سال هاست که به تولید عسل می پردازیم و انکارناپذیر به کیفیت محصولات خود افتخار می کنیم. اصطلاح زنبوردار به شخصی اطلاق می شود که زنبورهای عسل را در کندوها، جعبه ها یا ظروف دیگر نگهداری می کند. زنبوردار کنترل موجودات را ندارد. زنبوردار مالک کندوها یا جعبه ها و تجهیزات مربوطه است. زنبورها آزادند که هر طور که می خواهند علوفه بخرند یا آنجا را ترک کنند.
مساحت مزارع کندوی ما
0
میلیون زنبور در مزرعه ما
0
تن عسل تحویل داده شده
0
تعداد مشتریان فعال
0

پرفروش های ما

فروشگاه آنلاین

درباره محصولات

انواع عسل

پرفروش های ما

فروشگاه آنلاین

خبر تستی 2

ماموریت مازنبورها همانطور که به طور طبیعی زندگی می کنند و مزایای آنها به افراد بیشتری می رسد. هدف ما افزایش جمعیت زنبورهای سن دیگو در سراسر شهر و در عین حال گسترش آگاهی در بین جامعه است. امید ما این است که این کندوهای حیاط خلوت گفتگو را بین همسایگان، دوستان، خانواده و جامعه […]

خبر تستی 1

ماموریت مازنبورها همانطور که به طور طبیعی زندگی می کنند و مزایای آنها به افراد بیشتری می رسد. هدف ما افزایش جمعیت زنبورهای سن دیگو در سراسر شهر و در عین حال گسترش آگاهی در بین جامعه است. امید ما این است که این کندوهای حیاط خلوت گفتگو را بین همسایگان، دوستان، خانواده و جامعه […]

زنبور عسل – زنبورهای عسل و راهنمای آنلاین زنبورداری

زنبور عسل – زنبورهای عسل و راهنمای آنلاین زنبورداری

عَسَل (همچنین «انگُبین» و «اَنگُوین» و در فارسی میانه کَندی [۱])، مایعی شیرین و گران‌رو است که توسط زنبورعسل و برخی حشرات دیگر نیز تولید می‌شود.[۲] زنبورها، عسل را از تراوش شکری گیاهان و گل‌ها (شهد گل‌ها) یا تراوش‌های برخی دیگر (مانند عسلک) از راه بالاآوری، فعالیت آنزیمی و بخار آب فرآوری می‌کنند. زنبورها عسل را در ساختارهایی

شفالند

نظر برخی مشتریان

خلی خوب و عالی با بسته بندی درجه یک

اسماعیل ممقینی